Youreka! uit Antwerpen heeft al jarenlang succes met hun in-house ontwikkelde 360º platform. Met hun software bouw ik custom-made interactieve 360º experiences die verkopen, inspireren en promoten. Het team van Youreka gaat geen (technische) uitdaging uit de weg en overtreft de verwachtingen van menig opdrachtgever. In de jaren dat wij nu samenwerken hebben we al een hele serie impactvolle projecten opgeleverd.

Recent werk i.s.m. Youreka!

Djozdesign is Jos en al meer dan 9 jaar mijn partner bij vele mooie projecten. Jos denkt in beelden. Tekenen en schilderen doet hij al zijn hele leven. Wanneer hem iets wordt verteld ziet hij er direct een plaatje bij. Zijn tekenstijl is net als zijn persoonlijkheid: toegankelijk, funky, uniek en vol met humor. Hij houdt van brainstormsessies en improvisatie. Met een levendige fantasie denkt hij out of the box en into the work.

Recent werk i.s.m. Djozdesign

Tomas is de drijvende kracht achter Anymation en sinds 2014 werken wij al samen aan een groot aantal animatie projecten. Tomas is een gedreven animator met een goed gevoel voor timing en een scherp zicht op het productieproces. Hij vertaalt informatie naar een verhaal dat de kijker grijpt en bij het doel betrekt. Hij heeft een passie voor beeld en geluid en gaat tot het gaatje voor het beste resultaat.

Recent werk i.s.m. Anymation