Ivo Vrancken Beeldmaker


Als beeldmaker vertaal ik jouw boodschap naar beeld, in welke vorm dan ook. Denk aan foto, video, animatie of een complete 360º experience. Het gaat daarbij om beeld dat werkt en impact heeft.

Dit doe ik door inhoudelijk mee te denken, goed te luisteren en kritische vragen te stellen om zo, samen met mijn opdrachtgevers, tot de kern van de inhoud te komen. Met als doel het juiste beeld bij de juiste boodschap. Dit maakt mijn aanpak verfrissend anders.

“Mijn passie is het vertalen van informatie naar beeld.”

Ivo Vrancken Beeldmaker


Als beelddenker is geen onderwerp te abstract of complex. Samen met mijn partners lukt het altijd om de juiste (online) vorm te creëren die de doelgroep in beweging krijgt.

Beelden met inhoud

De inhoud is altijd leidend. Wat wil je bereiken bij de ontvanger?
Daarbij werkt beeld alleen als het ook daadwerkelijk gezien wordt. Daarom denk ik mee over het hele communicatietraject.

Mijn aanpak

Of ik nu alleen werk of met mijn partners, van brainstorm tot oplevering ben ik in de lead, neem ik ownership en zorg voor het gewenste eindresultaat.

Achtergrond

Geboren en getogen in Maastricht, creatief gevormd op het Sint Lucas te Boxtel en de hele wereld bereisd als cameraman voor het Ministerie van Defensie. Daarna heb ik mij verder ontwikkeld tot multimedia-specialist en ben ik uitgegroeid tot allround beeldmaker. In 2012 ben ik aan de slag gegaan als zelfstandige en sindsdien zet ik mijn kennis en (praktijk)ervaring in voor projecten in binnen- en buitenland.

Bovenal ben ik een enthousiast en geïnteresseerd mens met het mooiste werk ter wereld. Al meer dan 20 jaar krijg ik daar iedere dag weer energie van.