“Mijn passie is het vertalen
van informatie naar beeld.”

Over mij

Ik ben beeldmaker. Mijn passie is het vertalen van informatie naar beeld. In 1996 begonnen als cameraman en door de jaren heen uitgegroeid tot allround beeldmaker. Als (zelf-regisserend) cameraman, editor, fotograaf met ervaring als internetredacteur en webdesigner ben ik in staat om de beelden te maken waar de huidige online-wereld om vraagt.

Hoe is het zo gekomen
Direct na mijn opleiding aan het Sint Lucas in Boxtel, vakcollege voor creatieven, ben ik gaan werken als cameraman/editor en vormgever. In die functie heb ik voor verschillende regionale omroepen programma’s gemaakt.

Ministerie van Defensie
Na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar het Ministerie van Defensie. Waar ik 10 jaar als (zelf-regisserend) cameraman de Nederlandse militairen in binnen- en buitenland heb gefilmd. Van Irak tot Noorwegen en van Hawaï tot Eritrea heb ik reportages, promotie-, wervings- en instructievideo’s gemaakt, vaak onder moeilijke omstandigheden.

Online-wereld
Om me breder te ontwikkelen in de online-wereld ben ik de opleiding tot multimedia-engineer gaan volgen en gaan werken als beeldredacteur bij de website van het Ministerie van Defensie. Hier kon ik mijn jarenlange ervaring in het veld combineren met de nieuwe online-wereld en was ik de drijvende kracht achter bijvoorbeeld het succesvolle YouTube–kanaal van Defensie.

Commercieel
In 2011 heb ik de overstap terug gemaakt naar de commerciële wereld. Voor een communicatiebureau heb ik meegewerkt aan het opzetten van een video-afdeling en zeer uiteenlopende videoproducties gemaakt. Sinds begin 2012 ben ik aan de slag als freelancer en deel ik mijn kennis en ervaring met een steeds groter wordend aantal bedrijven en instellingen.

Ik ben een veelzijdig beeldmaker. Maar bovenal een enthousiast mens met heel veel plezier in zijn werk!