De vraag


Hoe kunnen wij als Nissan een realistische online showroom ervaring creëren voor het grote publiek, nu door de corona-crisis een showroom bezoek niet mogelijk is?
Ook willen we graag de lancering van de nieuwe Nissan Qashqai online virtueel presenteren.

De oplossing


We maakten een speciale 360º showroom experience waarmee bezoekers online vanaf elk device alle Nissan modellen van binnen en buiten kunnen ontdekken. Met hoogwaardige HDR 360º beelden, een heldere navigatiestructuur en interactieve pop-ups met extra informatie. Ook bouwden we de optie in om direct een proefrit of offerte aan te vragen bij je lokale Nissan dealer. De showroom was zo’n succes dat we speciaal voor de introductie de nieuwe Nissan Qashqai een eigen 360º experience hebben gerealiseerd.

Fotografie door mijzelf en een 360º portal custom-made ontwikkeld door Youreka. Gelanceerd in België en Nederland in twee talen.

360º Experience - Nissan showroom

De impact


De 360º showroom experience was voor Nissan zo’n groot succes dat we voor de lancering van de nieuwe Nissan Quashqai 2021 een eigen 360º experience hebben gebouwd. Hiermee brengt Nissan haar modellen nog dichter bij consumenten in een realistische online ervaring.

360º Experience - Lancering nieuwe Nissan Qashqai

Partners


Meer werk