De vraag


Zorgorganisatie De Zellingen heeft haar koers voor 2030 vastgesteld: De Bedoeling van de Zellingen. De Zellingen wil dit abstracte verhaal op een toegankelijke manier presenteren aan medewerkers en opdrachtgevers met een aansprekende animatievideo.

De oplossing


Aan de hand van een uitgebreide schets- en brainstormsessie, hebben we samen met De Zellingen hun koers voor 2030 teruggebracht tot de essentie. Dit vormde de basis voor het ontwikkelen van een unieke en herkenbare Zellingen beeldtaal.

Het resultaat? Een 2½ minuut durende animatievideo die in duidelijke taal en sprekende beelden de koers voor 2030 vertelt. De kracht van deze animatie reikt verder dan het scherm. De unieke beeldtaal en gemaakte illustraties worden gebruikt in alle communicatie uitingen over de koers 2030.

Zorg van de Zellingen

Animatie - De Zellingen - Koers 2030

De impact


Onze herkenbare beeldtaal is helder en aansprekend voor alle medewerkers en opdrachtgevers van De Zellingen. Waarmee we meer begrip en draagvlak creëren voor deze toekomstvisie.

Illustraties

Klantervaring


“Ivo is helder in wat hij voor je betekenen kan en maakt het ook waar. Wij hebben hem gevraagd om onze Bedoeling en Koers 2030 in beeld te vervatten. Dit is heel goed gelukt! Een team van onze zijde heeft samen met Ivo en Jos nagedacht over passende beelden bij ons verhaal. Jos heeft dit voor ons verwerkt in beelden. Samen hebben we zowel de tekst als de beelden ‘gekneed’ net zo lang tot wij als klant tevreden waren. Dit resulteerde in een sprekende animatie, aansluitend bij de huisstijl van De Zellingen.”

Esther van Leeuwen – Hoogstrate, De Zellingen
bestuurssecretaris

Van "Zorgen voor" naar "Samen zorgen dat"

Partners


Meer werk