De vraag


Hoe kunnen we onze drukkerij, Senefelder Misset Doetinchem, openstellen voor nationale en internationale klanten nu we door de corona pandemie geen bezoekers meer mogen ontvangen. Ook zouden we graag potentiële medewerkers meer van onze drukkerij laten zien. 

De oplossing


Voor Senefelder Misset heb ik een custom-made b2b salesconcept ontwikkeld met als basis een interactieve 360º experience van de volledige drukkerij. Het mooie van deze aanpak is dat je allerlei verschillende processen kunt visualiseren. Zo hebben we zes verschillende drukprocessen uitgelicht en een speciale ‘Werken Bij’ versie gemaakt voor nieuwe medewerkers. Deze oplossing ondersteunt de sales maximaal. Het salesteam van Senefelder kan met het dashboard, snel en eenvoudig persoonlijke 360º experiences creëren voor elke (nieuwe) klant. De 360º experience is beschikbaar in vier talen.

Conceptontwikkeling, fotografie en projectmanagement door mijzelf en de 360º portal is custom-made ontwikkeld door Youreka.

360º Experience

De impact


In de competitieve wereld van de print kan het Senefelder Misset salesteam zich nu onderscheiden en haar sales effectiever te maken door het inzetten van een persoonlijke online rondleiding voor al haar (inter)nationale prospects. Ook kunnen potentiële medewerkers nu alvast een kijkje nemen in de drukkerij.

Engelse versie

Duitse versie

Franse versie

Klantervaring


“Binnen onze drukkerij, Senefelder Misset Doetinchem, is het vanwege de Corona pandemie helaas niet mogelijk om bezoekers te ontvangen. Toch wilden we graag ons bedrijf “open stellen” voor geïnteresseerden.

Ivo Vrancken Beeldmaker had hiervoor de ideale oplossing: een 360º Experience.

Na wat voorbereiding aan onze kant, heeft Ivo in twee dagen de opnames gemaakt. En met een geweldig resultaat! Dit is mede mogelijk gemaakt door de proactieve insteek en laagdrempelige houding van Ivo. De bereidwilligheid van onze collega’s om mee te werken aan de 360 graden foto’s was mede hierdoor groot. De uitvoering en afwerking van de 360º experience is erg professioneel en Ivo stelt zich flexibel op zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. Door het realiseren van de deze 360º experience kunnen we klanten, prospects en andere geïnteresseerden een kijkje binnen ons bedrijf geven.”

Thomas Spekschoor, Senefelder Misset
Technisch Directeur

Partners


Meer werk