De vraag


Voor de verschillende retailformules van MHK Nederland* zijn we op zoek naar een beeldmaker die de personeels, interieur en Google Business View fotografie kan uitvoeren voor onze aangesloten ondernemers. Eén aanspreekpunt voor alles.

De oplossing


Als allround beeldmaker en Google Trusted Photographer heb ik samen met MHK een aanpak ontwikkeld waarbij we in één dag alle benodigde fotografie voor een ondernemer vastleggen. Al tientallen ondernemers door heel Nederland heb ik op deze manier voorzien van persoonlijk beeldmateriaal waarmee ze hun eigen visitekaartje afgeven.

* Retailformules van MHK Nederland waar ik voor werk zijn o.a. Reddy keukens, MHK KeukenExpert, Uw Keuken Speciaalzaak en Bad & Body

MHK Keuken Expert - Studio Biesbos

De impact


De bij MHK aangesloten ondernemers vallen meer op nu ze uniek en onderscheidend eigen beeldmateriaal hebben. Daarnaast vergoot het hun zichtbaarheid binnen Google.

Uw keuken speciaalzaak - Vink Molenhoek

Klantervaring


Het beschikken over de juiste beelden en content is cruciaal voor iedere retailformule die zich richt op de woningmarkt. Voor het fotograferen van onze winkelformules en marketingconcepten werken wij al een aantal jaren samen met Ivo. Een enthousiaste beeldmaker die de personeels- en interieur- en Google Business View fotografie voor onze ondernemers verzorgt. Hij denkt mee in oplossingen en toepassing van de juiste beelden, is flexibel en is vooral een prettige persoon om mee samen te werken maar dat zit waarschijnlijk in de naam. Eén mailtje of telefoontje is vaak al voldoende om binnen no-time over perfect beeldmateriaal te kunnen beschikken.

Ivo Metz, MHK Nederland
Marketing Directeur

Bad & Body - Van der Stad Nijmegen

Google Business View - REDDY keukens Groningen

Meer werk